Cu rolele prin Bucuresti – Partea 1


Este Vinerea mare. Afara este uscat pe jos. Dupa ce am mancat, mi-am luat echipamentul de role si am iesit afara. Brusc o alta lume mi s-a deschis in fata. Lumea care mi s-a deschis este o lume mai aparte : fara masini, numai pietoni, rolleri si biciclisti. Am parcurs un traseu poate prea banal pentru unii. Punctul de stari a fost scara blocului unde locuiesc. A urmat apoi traversarea catre b-dul Nicolae Grigorescu. Destinatia a fost parcul IOR. Am strabatut b-dul Nicolae Grigorescu spre parcul IOR. Cativa pietoni isi vedeau linistiti de drum. Ajung in parc, ma plimb putin prin parc pe aleile deja strabatute si cunoscute. Intunericul a pus deja stapanire (era ora 20:30). Dar copilul liber pozitiv din mine vroia mult mai mult. Am pornit inapoi pe B-dul Nicolae Grigorescu dar la intersectia cu str. Rotunda brusc am luat curba spre str. Rotunda. Am mers pe str. Rotunda pana am iesit in B-dul Camil Ressu. Am avut de luat o decizie grea : sa ma intorc acasa sau sa merg mai departe. Eul meu interior a decis sa mearga mai departe. Asa ca am pornit spre Piata Ambrozie, am mers mai departe spre Piata Ramnicu Sarat (intersectia B-dul Camil Ressu cu str. Campia Libertatii). Merg eu mai departe si deja vedeam statia de metrou Dristor 1. Am ajuns astfel la intersectia B-dul Camil Ressu cu str. Dristorului. Ce sa fac mai departe ? Sa o iau pe B-dul Camil Ressu sau sa o iau pe str. Dristorului. Pana la urma am pornit pe str. Dristorului. Asfaltul este in conditii excelente. Ici-colo era cate un pieton care probabil mergea spre casa sau a iesit la o plimbare. Astfel am ajuns la intersectia cu sos. Mihai Bravu. Asfaltul este excelent. Rolele au mers super lin. Tot mergand am ajuns la intersectia sos. Mihai Bravu cu str. Gh. Patrascu. Aici am facut un scurt popas (era ora 21:26). Apoi m-am intors inapoi pe unde am venit. La intersectia sos. Mihai Bravu cu str. Dristorului si cu str. Baba Novac am avut de luat inca o decizie. Sa merg pe str. Baba Novac sau pe str. Dristorului ? Pana la urma am decis sa merg pe str. Dristorului pentru ca asfaltul de pe str. Baba Novac este cam prost. Am pornit asadar pe str. Dristorului. Ajung astfel la intersectia cu b-dul Camil Ressu si apoi pornesc spre Piata Ramnicu Sarat. Trec de Piata Ramnicu Sarat si merg mai departe simtind eliberare totala. Se vede intrarea de la metrou Nicolae Grigorescu. Dar trotuarul fiind ocupat am intrat din nou pe str. Rotunda si astfel am evitat blocajul. Astfel am ajuns acasa. Da, simt ca am reusit sa cunosc Bucurestiul pe la suprafata (cel putin zona unde locuiesc). Acum va intreb eu pe dumneavoastra. Atunci cand avem timp liber de ce sa ne inghesuim in mijloacele de transport in comun cand avem si alte alternative de deplasare ?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Jurnalul unui Inline Skater și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Cu rolele prin Bucuresti – Partea 1

 1. Cora zice:

  În Noaptea Învierii, Lumina lui Dumnezeu coboară pe pământ! Deschide larg ferestrele sufletului tău și lasă Lumina Sfântă să pătrundă în cele mai ascunse cotloane! Paște Luminat!

 2. Lady Irisha zice:

  Da, ai avut un traseu frumos 🙂 Intr-adevar, asfaltul e tare fainuts, e o placere sa mergi dimineata la munca 🙂 Eu am fost ieri in parc cu ai mei, a fost superfrumos.

 3. mause2k zice:

  Iti multumesc foarte mult lady Irisha pentru comentariu. Te pupici mult de tot. Stiam eu ca esti o fata mai desebita 🙂

 4. dana zice:

  Este absolut impresionant cum scrii si ce preocupari ai.
  Esti de invidiat cate lucruri faci si cum descoperi singur o intreaga lume pe care unii dintre noi nu o vedem, desi traim in ea.
  felicitari!

Spuneti opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s