Trotinete electrice… viitorul in transportul personal


Merg eu pe role prin parcul Tineretului. Imi atrage atentia un stand. Este vorba despre un stand care inchiria trotinete electrice. Brusc copilul liber din mine s-a trezit. Asa ca am cerut toate lamuririle. Dar nu m-am multumit cu atat. Chiar am vrut sa incerc sa merg pe asa ceva (viteza maxima 30 km/h). Pentru ca sunt incepator, personalul mi-a montat o sa (da, exista sa detasabila).  Ma schimb de role, achit taxa si mi se face un scurt instructaj. Incep din curiozitate si imping acceleratia. Trotineta incepe sa porneasca. Brusc, teama care era la inceput dispare incet-incet. In locul ei a aparut o stare de buna dispozitie. Am simtit ca merg pe un scuter. Mi-a venit in minte urmatoarea intrebare : Cum ar fi daca am renunta la masini si am merge cu totii pe trotinete electrice ? Ideea nu mi se pare rea pentru ca trotineta este super silentioasa si fiind electrica nu produce poluare. Mai merg eu ce mai merg pana imi expira timpul. M-am intors la stand, m-am schimbat cu rolele in picioare si am pornit spre casa. Probabil am talent si de motociclist dar pana astazi nu am stiut de acest lucru.

This entry was posted in Timp liber and tagged . Bookmark the permalink.

2 răspunsuri la Trotinete electrice… viitorul in transportul personal

  1. Irisha spune:

    Bravo Claudiu. Evoluezi! Sunt sigura ca te vad pe motocicleta data viitoare cand vin prin Romania :)) Ce faci, esti bine? Pup

  2. Bimax spune:

    Uite ca din 2011 de cand ai publicat acest articol, s-a mai umplut Romania de trotinete electrice. De la parcuri, la naveta, pana la naveta si circulatie prin depozite mari sau supermarketuri.

Spuneti opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s