Energia pe care o transmit cuvintele


vorbireSunt foarte multe persoane care nu cunosc puterea cuvintelor. Numai ca, fara sa ne dam seama, cuvintele si gandurile noastre ne influenteaza viata. Asta inseamna ca rostirea cuvintelor exprima o energie foarte puternica, care se rasfrange asupra organismului nostru.
Asta inseamna ca cuvintele sunt ca niste mici unde de energie. Ele sunt entitati foarte ascultatoare, pentru ca ca au un “auz” foarte ascutit, pentru ca stiu exact cand e momentul ca sa apara in mintea omului in urma unui gand.
La fel cum gandul are o intensitate proprie, asa si cuvintele au putere sub forma de ganduri rostite.
Cuvintele pot :

  • sa vindece,
  • sa aline,
  • sa raneasca, (sa produca durere).

Puterea cuvintelor poate fi:

  • pozitiva
  • negativa

In momentul in care rostim un cuvant, generam energiile specifice acelui cuvant. Cuvintele exprimate folosesc propria energie a comunicarii. Vibratia specifica a acestei energii se imprima prin gand. In cazul in care transferam energia intr-o vibratie joasa, creem ganduri si vom generam emisii negative care pot fi distructive atat pentru noi cat si pentru alte fiinte. In cazul in care schimbam energia intr-o vibratie inalta generam emisii pozitive care actioneaza atragand energia specifica acelei informatii. Acelasi cuvant, chiar daca difera de la o limba la alta, are aceeasi incarcatura energetica in orice limba. Asta inseamna ca prin gand si cuvant putem omori sau da viata, atat la figurat cat si la propriu.
De exemplu un om nervos cu tensiunea ridicata, explodeaza in torente de cuvinte, lamentari, agresivitate necontrolata care ii afecteaza pe cei apropiati sau mai indepartati. Acestia preiau inconstient energiile negative pe care omul nervos le emana. In acest fel sunt explicate bolile subalternilor si ale colegilor care au un sef sau coleg isteric. Toate obiectele din jur se impregneaza cu aceste energii negative si devin aducatoare de probleme pentru cei care stau in mediul respectiv, precum si pentru cel sau cei care le-au provocat. In aceste conditii este important sa gandim pozitiv si sa spunem numai cuvinte pozitive. Unii vor spune ca este dificil. Dar asa a fost si mersul in doua picioare, mersul pe bicicleta precum si vorbitul.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Psihologie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Spuneti opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s