Cehov – Poesis : Spectacol de final


motto : Fiecare dintre noi jucam pe scena vietii. Cum jucam depinde de noi

Inceputul :

In urma cu trei luni am reluat cursurile de actorie (le-am intrerupt dintr-un motiv care nu tine de persoana mea). La reluarea cursurilor de actorie, am reluat de acolo de unde le intrerupsesem. Incepusem sa invatam interpretare de text. Iata ca se contureaza scenetele si poeziile.

„Zilele de foc” dinaintea spectacolului :

Cele trei luni de cursuri se apropie de final. Au avut loc ultimele repetitii in sala de curs. Ceva inauntrul meu a inceput sa clocoteasca. Emotiile au pus stapanire pe mine. Zilele de joi si vineri au fost adevarate „zile de foc”.

 Ziua cea mare :

Im sfarsit a venit ziua cea mare ! Pornesc spre Godot cafe teatru. Emotiile nu-mi dau pace. In sfarsit am ajuns. Pregatirile pentru spectacol erau in toi. In locul emotiilor a inceput sa vina dorinta de a evolua pe scena. Brusc replicile au inceput sa imi vina in minte.

 Desfasurarea spectacolului :

La un moment dat s-au auzit trei lovituri de gong. Au fost doua anunturi, unul pentru interzicerea fumatului si altul pentru a inchide telefoanele mobile. Iata primul heblu (s-a stins lumina pe scena). A inceput primul lot de poezii (eu fiind in lotul 2). Stau si astept sa-mi vina randul. Timpul trece repede ! Heblu pentru lotul 2. Incep eu. Imi fac intrarea si incep sa spun poezia. Toata scena vibra la maretia versurilor poetului Tudor Arghezi. Publicul s-a uitat tinta la mine. Termin poezia si ma indrept spre culise pentru pregatirea scenetei. Se termina partea de poezie. Incep scenetele. Astept sa-mi vina randul. La un moment dat intru pentru sceneta. Scena parca vibra la cuvintele scriitorului A.P. Cehov. Simt cum energia mea patrunde in inimile publicului. Am primit nenumarate aplauze. Urmeaza si celelalte scenete.

La final :

Se termina scenetele si intram in scena pentru aplauzele de final. Ceea ce am simtit nu pot descrie in cuvinte ! Bineinteles ca am primit felicitari si in culise.

Multumiri :

Multumesc in primul rand conducerii Victoria Art pentru ospitalitatea de care dau dovada, multumesc domnului profesor Mihai Calota pentru rabdarea, bunavointa si profesionalismul de care a dat dovada pe toata perioada cursurilor de actorie precum si pentru incurajatile primite la inceputul spectacolului, multumesc de asemenea colegilor mei si nu in ultimul rand multumesc publicului pentru aplauzele furtunoase pe care le-au transmis.

Concluzie :

Actoria este foarte interesanta pentru ca tehnicile pe care le invatam la cursuri se folosesc atat pe scena cat si in viata de zi cu zi. Am aviu parte de o experienta super interesanta.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Experiente de viata și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Cehov – Poesis : Spectacol de final

  1. elenasorina zice:

    Felicitari Claudiu! Este primul tau rol. Sunt convinsa ca l-ai interpretat cu succes :).

  2. Pingback: Primul an dupa spectacol | Blogul lui Mause2k

  3. Pingback: Dezvoltarea personala merge mai departe dupa 4 ani | Blogul lui Mause2k

  4. Pingback: 2 ani dupa spectacol | Blogul lui Mause2k

  5. Pingback: Multumiri | Mause2k – Viata mea si nu numai

  6. Pingback: La 3 ani dupa spectacol | Mause2k – Viata mea si nu numai

  7. Pingback: Aniversarea 46 – Inca un an de experienta | Mause2k – Viata mea si nu numai

  8. Pingback: Top 5 experiente de viata care m-au transformat | Mause2k – Viata mea si nu numai

Spuneti opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s