Ce este bun dupa revolutia din decembrie 1989


Tot aud foarte multa lume ca il regreta pe Ceausescu. Da, este o problema pentru ca marea majoritate a oamenilor nu vad decat partile negative ale revolutiei. Dar mai exista si parti bune. Asdar iata-le :

1. Diverstatea informatiilor. Inainte de decembrie ’89 ce aveam ? Un televizor la care vedeam numai pe „tovarasul” timp de doua ore. Acum avem pc-uri, tablete, smartphone pe care putm naviga pe internet cautand inormatii.

2. Cursuri de street-dance. Inainte de decembrie ’89 puteam practica street-dance ? Eu zic ca nu. Nu stiu daca inainte de decembrie ’89 existau practicanti de street-dance dar un lucru este sigur si anume daca erai practicant de street-dance te lua militianul.

3. Cursuri de actorie. Inainte de decembrie ’89 puteam sa urmam cumva cursuri de actorie ? Eu va spun ca nu. Acum avem de unde alege.

4. Cursuri de dezvoltare personala. Inainte de decembrie ’89 nu aveam voie sa stim despre dezvoltare personala pentru a de putea descoperi pe noi insine. Acum putem citi despre dezvotare personala pe internet.

5. Multitudinea de tutoriale. Inainte de decembrie ’89 singurul mod de a invata era in scoala. Pe atunci era invatarea prin toceala. Acum exista posibilitatea de a invata de pe internet prin intermediul videotutorialelor.

6. Desenul manga. Inainte de decembrie ’89 singurele ore de desen erau cele din scoala. Toate bune si frumoase, dar daca prindeai un profesor mai acru o cam puneai. Nu stiu ce materie mi-a placut in scoala dar iata ca acum, datorita cursurilor de manga pe care le urmez am o pofta nebuna de a desena. Poate mai sunt si alte aspecte pe care nu le-am punctat dar daca voi vizitatorii le stiti, atunci puteti sa le specificati printr-un comentariu.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Spuneti opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s