Inelele antistress sunt folositoare ?


Va salut dragi vizitatori,

Articolul de astazi are legatura cu secolul in care traim. Acest secol este supranumit secolul vitezei. Avem sarcini peste sarcini. Inboxul incepe sa se inunde cu e-mailuri. Sarcinile trebuiau indeplinite IERI. E-mailurile sunt precedate de semnul HIGH PRIORITY. Asta inseamna ca se naste pretentia ca tot ceea ce avem de facut sa fie facut daca se poate printr-o simpla pocnitura din degete. Suntem predispusi sa intrerupem ceea ce faceam in mod normal si sa executam sarcina cea mai prioritara. Dar peste cateva minute contul de e-mail ne anunta ca mai avem un mail necitit. Deschidem e-mailul si constatam ca ceea ce scrie in corpul e-mailului contine o sarcina care trebuia indeplinita IERI. Astfel apare fenomenul de multitasking (un articol despre multitasking poate fi citit aici) Asadar stressul si anxietatea devin dominante. In aceste conditii este util sa avem la indemana un instrument pe care sa il putem folosi pentru a ne calma in momentele in care stressul si anxietatea pun stapanire pe noi. Acest instrument este inelul antistress, cunoscut si sub numele de inel de meditatie. Inelul antistress ne poate ajuta in cazul anxietatii si stressului usor. In cazul in care anxietatea si stressul sunt foarte puternice, inelul antistress nu mai este benefic.

Ce este inelul antistress?

Inelul antistress este un inel care este compus din doua parti si anume :  una fixa care se afla pe deget si una care se roteste. Inelele antistress provin din vechile traditii de meditatie tibetana. Se crede ca rotirea inelului are un efect calmant asupra mintii si a corpului.

Cum se folosește inelul antistress ?

Majoritatea persoanelor cu anxietate sunt conștiente de necesitatea de a se framanta atunci cand se simt anxioase. Unii isi rod unghiile iar altii isi freaca colierele sau se joaca cu inelele.

Inelele antistress sunt proiectate pentru a fi rotite. Pur și simplu rotim partea care se  roteste. Rotirea inelului se poate asocia si cu respiratii adanci pentru a experimenta starea de calm si de meditatie. Este putin probabil sa existe vreo putere magica in inelul antistress. Este mult mai probabil ca rotind inelul antistress sa obtinem un efect calmant. Inelul antistress poate fi rotit si intr-un loc relaxant, cum ar fi un parc sau o camera confortabila. Esentialul este sa ne asiguram ca locul este cat mai relaxant posibil si acolo incepem sa rotim inelul. Cand ne simtim ca suntem complet relaxati, ne putem opri din rotirea inelului.

CONCLUZIE : Cand vedeti un individ purtand inele antistress nu il considerati ciudat; apreciati-l pentru ca are grija ca stressul si anxietatea sa nu puna stapanire pe el.

sursa : http://www.calmclinic.com/anxiety/treatment/spinner-rings

Reclame
Acest articol a fost publicat în Sa ne cunoastem pe noi insine și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Spuneti opinia dumneavoastra

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s