Despre blog

INCEPUTUL

Aceasta poveste nu incepe cu :”a fost odata ca niciodara, etc.”. Dar tot ceea ce imi amintesc este ca era o zi de iarna (mai precis 14 decembrie 2009). Asadar a fost un inceput timid. Primele articole au fost scrise mai mult din plictiseala. Mi-am spus ca oricum nu am ce pierde (mai ales ca am vazut un tutorial despre platforma wordpress.com). Asa a luat nastere acest blog.

SCHIMBAREA DESTINATIEI

Mos Vreme mai deapana din firul vietii si iata ca vine data de 7 martie 2010. Incepand din aceasta zi (da, aceasta este ziua in care m-am nascut PENTRU A DOUA OARA),blogul si-a schimbat astfel scopul devenind dintr-un instrument pentru pierderea timpului, in locul in care imi prezint rezultatele EXPERIENTELOR MELE DE VIATA (adica ce am simtit in urma acestor experiente) precum si ALTOR CATORVA ARTICOLE INTERESANTE. De asemenea a aparut si prima poveste.

NOUTATEA … AUDIO

Mai nou am inceput sa prezint si cateva articole audio pentru ca imi doresc sa ma dezvolt si pe partea de comunicare. Da, a fost destul de greu pentru ca nu mai facusem pana atunci articole audio. Dar vad ca aceste articole audio au fost bine primite.

CONCLUZIE :

Acest blog iti este destinat tie cititorule, cel care citesti articolele aparute, cel care iti spui parerea prin comentarii precum si cel care zi de zi te simti din ce in ce mai bine. In aceste conditii este bine sa stii care este ideea dupa care se conduce acest blog. Asadar iat-o : Daca eu am putut sa am asemenea experiente, atunci draga cititorule poti si tu avea asemenea experiente pentru ca nu esti deloc diferit de mine.

Blog la WordPress.com.