Computer games Vs Board Games


Va salut dragi vizitatori,
Sunt alaturi de voi cu un nou articol. Datoita faptului ca recent am inceput sa experimentez si board games, ma gandesc ca ar fi momntul sa trag niste concluzii referitoare la ambele forme de jocuri.
Daca sunteti sustinatori ai Computer Games, aveti avantajul ca puteti juca si singuri. Intr-adevar in cazul Computer Games exista posibilitatea jocului in multiplayer dar pna la urma tot singuri jucati. Asta inseamna ca dispare posibilitatea de a putea socializa. Intr-adevar Computer Games au avantajul lor dar ce folos daca nu puteti socializa ?
Dar daca sunteti sustinatori ai Board Games atunci aveti avantajul ca puteti sa socializati. Asta inseamna ca in aceste conditii va puteti intalni i cu alti oameni dornici sa se joace. Intr-adevar Board Games sunt dedicate unui mare segment de varsta. Ca eemplu de board Games putem aminti : Activity, Dixit, Alias (acest joc inca nu l-am jucat), Sabotor, etc. Indiferent pentru ce forma de jocuri optam, nu trebuie decat sa ne bucuram pentru ca putem sa eliberam copilul liber din noi. Si tocmai acum cand vin sarbatorile, nu suna bine sa ne intalnim cu familiile si cu toti cei dragi si sa ne confruntam intr-un meci de Sabotor sau chiar intr-un meci de Activity. Asadar acum inainte sa inchei, va rog sa-mi lasati un comment in care sa raspundeti la urmatoarele intrebari :
1. Ce tip de joc preferati ? (Compter Game sau Board Game) ?
2. Care este numele jocului pe care il preferati ?
3. Ce simtiti cand jucati un joc ?

Spuneti-va parerea la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.